dimarts, 5 d’abril del 2011

Muffins de parmesano i bacó

No, que sapigueu que no m'he oblidat que tinc un bloc i que de tant en tant s'han de penjar articles (en aquest cas receptes), però les obligacions m'han impedit que es retrassés el moment de fer-ho fins avui... No prometo res, però intentaré que els espais de temps entre recepta i recepta no siguin tan grans.

A més, la recepta d'avui crec que compensa el temps d'espera, i és que a més de ser senzilla, sorpren a qui la menja, i està molt bona!

Ingredients (per uns sis muffins):

- 8 talls de bacó
- 6 ous
- 100ml. de llet
- 100grs. de parmesano (la recepta original són 60grs., però us recomano 100grs.)
- sal i pebre
- oli per pintar els motllos


Preparació:

Tallem el bacó a trossos, i el passem per la paella, que quedi cruixentet, i ho reservem.
A un bol batem els ous com per fer truita, afegim la llet, i batem de nou. Posem la resta d'ingredients excepte el bacó, ho barregem bé i ho anem repartint als motllos, prèviament pintats amb oli per poder desmotllar els muffins.
Per acabar, repartim el bacó a parts iguals a cada motllo, i els posem al forn al bany maria durant uns 20 minuts.
Quan estiguin tebis, ja podem desmotllar, i disfrutar!