dissabte, 24 de setembre del 2011

Espirals de pesto i bacon

Després de l'empatx de dolç de la setmana passada, avui us porto una recepta salada, molt fàcil de fer, i que (crec) agradarà a tothom. Combina la pasta de full, el pesto que us vaig ensenyar farà un temps, i el contrapunt del bacon.

Ingredients:

- Pasta de full (jo compro la del Mercadona)
- Salsa pesto
- Bacon
- 1 ou per pintar

Preparació:

Estirem la pasta de full sobre una superfície plana, i a sobre estenem, com si fos una pizza, la salsa pesto, i el bacon tallat a tires. Enrotllem a poc a poc la pasta, i amb el rotllo que ens ha sortit, tallem trossos d'un cm. aproximadament de gruix, a poc a poc que si no se'ns desmuntarà tot, i els anem col·locant a una safata de forn. Batem l'ou una mica, i pinzellem les nostres espirals.
Quan ho tinguem tot tallat i pinzellat, ho fiquem al forn prèviament escalfat a 200º, i esperem uns 15 minuts, aproximadament.

I ja està, només ho hem de presentar, i menjar-nos-ho!!!





Print Friendly and PDF