diumenge, 11 de setembre del 2011

Guacamole

Per fi!!! Han estat molts dies sense publicar res de res, ni de cap canvi en el bloc, però per causes alienes a la meva persona, no he pogut fer-ho abans.
I retornem amb una recepta ràpida i que ens anirà molt bé per a acompanyar la que vindrà després d'aquesta.
I ja tinc preparades un parell de receptes que podreu veure durant aquesta setmana que comença, així que prepareu-vos!!!

Ingredients:

- dos alvocats
- 1/2 ceba
- 1/2 tomàquet
- suc de 1/2 llimona
- bitxo, sal i pebre al gust


Preparació:

Abans de començar a treballar amb l'alvocat, deixarem la resta d'ingredients preparats, ja que és recomenable servir-ho al moment, ja que és un producte que enfosqueix de seguida. Si no ho podeu preparar al moment, reserveu l'os de l'alvocat i ho posareu amb la salsa preparada ben tapadet. Això retrasarà aquest enfosquiment de la salsa.
Piquem la ceba i el tomàquet tant petit com puguem, treient les llavors del tomàquet. Reservem i obrim els alvocats per la meitat. Els buidem amb l'ajuda d'una cullera, i els anem aixafant amb una forquilla. És important que els alvocats siguin madurs, sense arribar a estar massa tous, sino no podrem fer una salsa com toca. Un cop ben aixafats, incorporem la ceba, el tomàquet, el suc de la llimona, i el bitxo, també picat. Jo no li he posat ni sal ni pebre, amb el bitxo n'hi ha hagut prou per que quedès bé.
I ja està, uns dips o el que més us vingui de gust, i a gaudir.







Print Friendly and PDF