dimarts, 13 de setembre del 2011

Nachos

I després del Guacamole, un bon plat d'acompanyament per 'dipejar', també molt senzill de preparar i ràpid, on podras embrutar-te els dits sense por a que et mirin malament mentres menges. No hi ha fotos del plat amb el guacamole per sobre dels nachos, el vam servir a part perquè cadascú anés agafant tant com vulgués, però normalemnt ho mengem tot junt.

Ingredients:

- una bossa de totopos (si no en trobeu els típic totopos, que a la secció de menjar internacional del carrefour segur que els trobeu, sempre podeu comprar uns doritos)
- formatge ratllat per gratinar
- bacon
- jalapeños

Preparació:

A una font, o bol apte per al forn, aboquem els totopos, i el formatge, el bacon a trossets i els jalapeños. Els gratinem fins que es desfaci el formatge i el bacon estigui fet, i a menjar!! Com us he dit, el millor és acompanyar-los del guacamole, i nosaltres habitualment el posem per sobre, però avui no ha estat el cas.




Print Friendly and PDF