dissabte, 22 d’octubre del 2011

Cremos de mascarpone i cafe

I ja que us ho vaig dir, aquí us porto la primera de les dues preparacions que he fet amb el mascarpone. Són unes postre suaus, per preparar-les i menjar-les al moment, i no us recomano que les conserveu molt temps a la nevera, pels ingredients que porta... tot i que tampoc he tingut temps per comprovar si aguantaven molt o no!!!

Ingredients:

- 200 grs. de nata
- 200 grs. de mascarpone
- 2 sobres de café soluble (el típic Nescafé)
- 1/2 iogurt grec
- 100 grs. de sucre glas

Preparació:

Muntem la nata, assegurant-nos que estigui ben freda, perquè quedi ben consistent i munti bé.
A un altre bol, barregem el iogurt, el mascarpone i el sucre, amb suavitat, ajudant-nos de moviments envolvents, i per ñultim afegim el café soluble triturat en pols, fins que quedi homogeni. Si ho fem de manera massa enèrgica, patim el risc que la barreja quedi més líquida del que ens interessi.
Ara ens falta afegir-hi la nata, i integrar-la a la barreja anterior també de manera suau, sense cap tipus de pressa.
I ja només ens queda presentar-ho. Ho disposem en gotets (preferiblement de vidre, que queda més maco), i ho guardem durant almenys una hora a la nevera.
Jo per acabar-ho de decorar, he ratllat una mica de xocolata per sobre de cada gotet.
Passat aquest temps, toca gaudir-ho!!!






Print Friendly and PDF