dimecres, 23 de maig del 2012

Caprese

Després d'unes quantes receptes amb una aportació calòrica més que important, avui us vull ensenyar una recepta que, a més de senzilla, acompanya molt bé en aquests dies que ja sembla comencen a ser estiuencs. Per oferir als convidats, per un dia que no tens moltes ganes de cuinar... o simplement, si et ve gust. I a sobre, es prepara en un plis!

Ingredients:

- 1 tomàquet grosset, més aviat dur
- 1 bola de mozzarella de búfala
- salsa pesto

Preparació:

No hi ha gaire a dir, oi?
Amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat, tallem tant el tomàquet com la mozzarella a talls gruixudets (però senes passar-se de gruix), que es vegin més o menys iguals.
Anem disposant successivament un tall de formatge i un tall de mozzarella sobre el plat, i el servim acompanyat de la nostra salsa pesto.

P.D.: Encara que no us ho creieu, aquesta és la recepta número 100 del blog!!!