dimecres, 15 de maig de 2013

Taller de MJ i nous premis!!

Avui no hi ha recepta que valgui, això toca demà, avui toca enllaçar-vos el link del vídeo del taller de la MJ al qual vaig assistir fa un parell de dies, i del qual ja us vaig parlar en un post anterior, i fer una cosa que m'agrada molt: agrair els dos nous premis que he rebut, i per tant, premiar-ne d'altres blocs perquè continuin la cadena.

Primer de tot, el vídeo: ja poc puc dir que no hagi dit anteriorment, espero que us agradi i passeu una bona estona mirant-lo. Des del meu humil bloc, moltes gràcies a la MJ, a BRA i a Cookiteca pel taller.

I espero que amb el permís de l'autora, aquí teniu el vídeo, que també podeu veure al bloc de la MJ


I parlant de premis... Sisi, heu llegit, bé, m'han nominat de dos nous premis, que ja havia rebut abans, però que personalment em fan igual d'ilusió. Els premis sempre són ben rebuts, oi?

El primer premi és el premi Liebster, que m'ha atorgat la Marta Martita des del seu bloc insta-cook, i el segon és el premi Versatille Blogger, que m'ha atorgat la Sandra von Cake, des del seu bloc ApfelStrudel Kuchen. A més, la Montse i la Eva, les dues cuinetes que hi ha al darrera de Cuinant entre llibres m'han nominat a tots dos premis conjuntament!

Què us puc dir, tant de les nominadores com dels seus blocs? Doncs només coses bones...

A la Montse i la Eva encara no les conec molt, són 'noves' per a mi, però us haig de dir que entre els seus llibres cuinen molt bones propostes, passeu-vos-hi!!

I de la Marta i la Sandra?

Doncs que a totes dues els hi tinc especial carinyo, no em pregunteu perquè, és així, no us ho podria explicar. Suposo que per això aquests dos premis em fan particular ilusió, per venir de qui venen.

a la Marta vaig tenir el plaer de conèixer-la en persona justament al taller de la MJ, i tan sols vam intercanviar unes poques paraules, però ja hi ha ganes de tornar a trobar-me amb ella a una nova quedada, o a un taller dels de'n Jordà, a veure quan podrà ser... que ganes hi ha, però temps sempre hi ha poc!!
I a part de la persona, té un bloc que m'agrada molt, i que sempre que puc visito per mirar què es cou, ja que crec que faria totes les receptes. Hi ha una que no deixaré escapar, uns macarons de color lila que m'han captivat!!

i a la Sandra no he tingut la sort de conèixer-la en persona, la distància (i ara més) que ens separa és important, però a través de les seves entrades, gastronòmiques ni no gastronòmiques, he pogut conèixer-la cada vegada una mica més, i des d'aquí agrair-li de nou el premi, i desitjar-li molta sort en la seva nova aventura.
I del bloc... crec que en l'anterior cadena de premis ja us ho vaig dir pràcticament tot... que el visiteu, com faig jo habitualment, ja que espero amb la mateixa impaciència les seves receptes com les seves cròniques  i relats.

Als que ja les coneixeu com als que no, passeu pels seus respectius blocs a gaudir com faig jo.

I ara passem a les nominacions. Bé, primer passem a respondre les preguntes que la Marta m'ha fet al seu bloc per respondre corresponents al premi Liebster, i a dir 7 coses de mi, corresponents al premi Versatille blogger

Probablement alguns dels meus nominats ja no participin de cadenes d'aquest tipus. Si és així, només espero que no els molesti que els hagi nominat, i si no volen continuar-la, simplement, enhorabona pel premi. També potser que alguns els hagin premiat recentment. Espero que no se'ls acumuli la feina!


Liebster

1.- Un ingredient... gairebé sense pensar-ho, xocolata
2.- Una textura... la d'una mousse, magrada molt aquest punt visualment 'dur' que és tan suau a la boca
3.- Un soroll a la cuina... el txas txas d'un ganivet contra la fusta de tallar quan es fa servir de manera hàbil, cosa que no és el meu cas, us ho asseguro.
4.- Una recepta que se us resisteix... els macarons, és una recepta que potser pel respecte que en tinc no en soc capaç!
5.- Un restaurant... això està difícil, però em quedo amb 'El café de la princesa', a Barcelona, probablement més pels bons records que tinc d'allà que no pas pel menjar.
6.- Un cuiner... aquí si que no hi ha dubtes, trio el Dani, el cuiner que vaig conèixer en la meva etapa de cambrer fa ja molts anys, amb el que vaig coincidir durant tres anys, i que em va demostrar i ensenyar que la cuina és amor i passió. Si ha de ser conegut/famós, la Carme Ruscalleda em transmet molt bon rotllo.
7.- Una tècnica culinària... buf, només una? em sembla que amb la meva dèria actual pel pa, em quedo amb el amassat francés, o mètode bertinet, que a més, desestressa molt.
8.- Un llibre de cuina... pel mateix motiu que abans, ara estic devorant el llibre 'El aprendiz de panadero' de Peter Reinhart
9.- La olor d'un menjar... seguim igual, un pa acabat de sortir del forn, espectacular!
10.- El millor que he menjat mai... això ho deixo a l'aire, són tantes les coses bones que he tastat que no podria decidir-me per una...

I per als nominats que vulguin continuar la cadena, aquí van les meves 10 preguntes...

1.- Dolç o salat?
2.- Una recepta que no et falla mai
3.- I una que no vol sortir?
4.- Un error culinari
5.- Origen del nom del bloc
6.- Un aliment/ingredient que no tasteu mai
7.- A la meva cuina no falta
8.- El vostre proper repte culinari...
9.- Combinació d'ingredients inconfessable
10.- Un hobbie/passió que no sigui la cuina


I les meves nominacions als premis Liebster són per a:


Versatille

1.- Soc una persona que dorm molt poc, i que té la son molt lleugera. Tant és així, que aquests dies que estem dormint tan poc gràcies al nouvingut, per sort per mi no m'ho estic notant gaire.
2.- Estic boig per la tecnologia. A casa tenim dos portàtils, smartphone, tablet, dvd, home cinema, wii, ps3... i no hi ha més coses perquè no hi cabríem!
3.- M'agrada moltíssim el cine, sempre que puc quedo amb els companys de feina per anar-hi. A veure pràcticament el que sigui!
4.- Soc un llicenciat en matemàtiques treballant d'informàtic i apassionat de la cuina. Toma ya!!
5.- Porto un tatuatge a l'esquena amb tres lletres xineses que vaig dibuixar jo mateix per assegurar-me que el tatuador escribia exactament el que jo volia. Que què posa? això ho deixem per un altre dia...
6.- A la feina no deixo de promoure jornades gastronòmiques per fomentar el companyerisme... sense éxit! Algun dia ho aconseguiré... i que tothom porti menjar per compartir amb els companys!
7.- Acostumo a fer trampes als jocs de taula, i normalment no és per guanyar, sinó per fer més divertit el joc, ho comprovareu si mai jugueu amb mi, perquè poques vegades guanyo, i quan ho faig, és sense trampes!

I les nominacions als Versatille blogger:


Novament, no em canso de dir-ho, moltes gràcies pels premis, i enhorabona als premiats!!

Salut!!

22 comentaris:

  1. Felicitats pel taller i pels premis!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per tot Víctor, pels premis, ben merescuts i pel taller!!! :) Ara mateix vaig a mirar el vídeo ;)

    Una forta abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cristina!!

      La llàstima del vídeo és que no reflexa tot lo bé que ens ho vam passar...

      Petonets!

      Elimina
  3. El video del taller es super interesante!!

    Me alegro mucho que te hayan gustado el premio que te he otorgado. Gracias a el ya te conozco un poquito más Víctor!!

    Un beso grande,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra!!

      Como no me iba a gustar!! No sabes la ilusión que me ha hecho!!

      Un beso!

      Elimina
  4. Víctor!!!! Gràcies!!!! M'ha agradat molt aquest post!!!! Quina il·lusió!!!! No pateixis que amb la Gemma organitzarem algo en breu!!!! Jo sóc fan incondicional de Pumuky a la cuina!!! ja ho saps!!! (m'agradava molt la sèrie Pumuky, no sé si serà per això el nom)!
    M'ha agradat molt llegir les teves respostes a les meves preguntes!

    Una forta abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta!!

      Gràcies a tu!! Ho has clavat amb el nom, és just per això que vaig batejar així el bloc!!
      Un plaer respondre-les, jo també soc fan de insta-cook!!

      Petonets!

      Elimina
  5. Enhorabuena por esos premios y por el taller y muchas gracias por pensar en mí para uno de los premios, es todo un detalle. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  6. Uau quants premis!! Felicitats, t'ho mereixes per aquesta bloc tan deliciòs! I per la part que em toca, moltes gràcies per pensar en el meu bloc, sempre em fa tanta ilusió!!!!! petons

    ResponElimina
  7. Hola Victor! Lo primero enhorabuena por tus premios tan bien merecidos, y millones de gracias por acordarte de nosotros y darnos uno, lo recojemos con mucha ilusion, sobre todo por que viene por tu parte. El video del taller muy chulo, me ha gustado la primera receta de gambas en brocheta, muy facil y deliciosa con el guacamole. Un fuerte abrazo y nos leemos!

    ResponElimina
  8. Victor!!! moltisimes gràcies, i enhorabona, que be que os ho paseu al video, aixo de gaudir de la cuina en compañía, es increíble.
    l´Agata i jo t´estem molt agraides.
    una forta abraçada
    Receptes amb vida

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un blog fantàstic Víctor, felicitats i moltes gràcies.

      Elimina
  9. Víctor me alegro que pudieras disfrutar de un taller así siempre se aprende mucho, se pasa muy bien y pones cara a otros blog que siempre va muy bien conocerlos en persona. A ver si coincididos en alguno.
    Y muchas gracias por nominarme al Versatille blogger, te lo agradezco mucho y me hace ilusión, pero como dijo en sobre mí en mi blog: que no participo en cadenas de premios, aunque respeto a los que quieran hacerlo, yo no tengo el tiempo necesario para ello.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats Víctor, i moltíssimes gràcies per les nominacions! Fan molta il·lusió! Al cap de setmana prepararé una entrada! Una abraçada!

    ResponElimina
  11. Quina il.lusió!!!!!!!....que bé, que bé,que bé!!!!!!! És que em sembles tan professional......que, el fet, que hages pensat en el meu blog per el premi......Gràcies !! Gràcies !!! Tinc tantes coses que apendre....soc tant novata en aquest món...però estic agafant-li el "gustillo". Besets!!!!

    ResponElimina
  12. QINA PASSADA VICTOR!!!! es tot un honor veure'm aquí nombrada, que fort. La veritat que em falten 4 seguidors per arribar a 100 i estic molt emocionada. Aquestes cadenes van super bé per donar-se a conèixer així que t'estic molt agraïda!!!! Un petonet al bebito.

    Fins aviat :DDDDDDDDDDDDDDDD

    ResponElimina
  13. Ep, que encara no he tingut ocasió d'agraïr-te el premi. Em fa molta il·lusió, m'anima a seguir dedicant temps al bloc :)
    Moltes gràcies i moltes felicitats a tu també!!
    Marta

    ResponElimina
  14. Molt xulo el vídeo del taller, una bonica experiència!
    I com no, enhorabona pels premis, te'ls mereixes!!
    Moltes gràcies per les paraules que ens has dedicat, t'ho agraim de veritat i ens anem llegint i coneixent, no ho dubtis!!
    De moment sembla que ja tenim algun punt en comú els tres: no som de massa dormir i ens agrada promoure jornades gastronòmiques!! ara, la Montse i jo tenim més èxit, perquè les companyes s'hi apunten ben aviat!!! ;)

    ResponElimina
  15. Hola Victor. Enhorabona per els teus premis.
    Moltes gràcies per pensar amb mi i donarme aquest premi. El problema es que, si has llegit ultimament el meu bloc, vaig , per sort, molt liada de feina i això no em permet tenir temps per fer una entrada com deu mana per agrair els premis com es mereixen...això no vol dir que no em faci moltíssima il.lusió rebren,eh...
    A veure si coincidim en algun curs i ens posem cara...
    Un cop mes, moltes gràcies per pensar en mi...
    Petonets.

    ResponElimina
  16. Ostres! Moltes gràcies Víctor.
    Ja vaig dir que no crec que mereixi tants elogis, però aquests premis serveixen per conèixer nous blogs. Cada día som més, i cada vegada som millors! ;P
    Fins aviat!

    ResponElimina
  17. Felicitats pels premis!!! Són molt merescuts, segueix així. I moltes gràcies per haver pensat en el meu bloc per un d'ells, m'ha fet molta il.lusió. Un petonàs

    ResponElimina