dijous, 14 de juliol del 2016

Sorbet de maduixes i vodka

Sabeu aquells dies en els que no tens ganes d'escriure, però si de compartir? Doncs avui és un d'aquells dies, i directament passarem a la recepta, un sorbet d'allò més bo i refrescant.

La recepta està extreta del llibre Polos y Helados, de la Sandra Mangas, autora del gran bloc La receta de la Felicidad. Si no teniu el llibre, us ho recomano, i si el teniu, proveu de fer aquest sorbet, us encantarà!!

Ingredients:

Per al vodka infusionat amb maduixes:
- 50ml. de vodka.
- 50grs. de maduixes

Per al sorbet:
- 250grs. de maduixes ja netes
- 30ml. de vodka, infusionat amb maduixes
- 120ml. de suc de taronja
- 100grs. de sucre

Preparació:

Dos dies abans hem de prepara el vodka infusionat. Rentem i tallem les maduixes, i les coloquem a un pot hermètic amb el vodka. Ho tanquem i deixem infusionar dos dies en un lloc fosc.

Quan tinguem el vodka infusionat, només ens cal triturar tots els ingredients, fins obtenir una barreja homogènia. Al llibre suggereix colar la barreja, cosa que jo no he fet.

Seguidament deixem la barreja refredar a la nevera.

Quan estigui freda la barreja, tenim dues opcions, mantecar-ho a la geladora, seguint les seves instruccions, o ficar la barreja al congelador, i batre amb una forquilla cada hora aproximadament per trencar els cristalls de gel, durant unes tres hores.

I ja per finalitzar, ho deixem tot un dia al congelador, i només ens quedarà gaudir-ho...

Sigueu feliços!!