El cuiner

Se suposa que ara m'hauria de presentar i presentar el meu bloc, oi? Doncs allà vaig!

Aquest bloc va nèixer de la meva afició per cuinar. Sempre m'ha agradat molt la cuina, i un dia vaig pensar que podria recopilar tot allò que cuinava, tenir el meu propi receptari. I perquè no fer-ho a un bloc? Així, tindria les receptes sempre disponibles per quan les necessités consultar. A més, d'aquesta manera les podia compartir amb tot aquell que hi estigués interessat.

Al bloc aniré publicant receptes de tot tipus: clàssiques, actuals, innovadores, tradicionals, tot allò que pugui tenir cabuda i es pugui fer a una cuina com la que tenim tothom a casa, per poder-les compartir amb tot aquell que vulgui. Només espero que les receptes que trobeu us agradin, us animin a fer-les, i us serveixin d'ajuda per cuinar-les, com em passa a mi amb els blocs que visito.

Totes les receptes que veureu en el bloc, des de la primera fins la última, les he fet jo, igual que les fotos, i intento explicar-les de la manera més simple i aclaridora possible, com m'agradaria que me les expliquessin a mi, per facilitar la seva elaboració. No sempre ho aconsegueixo, i les fotos no són perfectes com comprovareu, però només soc un aficionat, i no un chef professional ni un prestigiós fotògraf, ni ho pretenc ser. Poc a poc, tant les fotos com les explicacions de les receptes anirant millorant, perquè cada dia, i de cada recepta, se n'apren alguna cosa.
Les receptes que no són originals meves i he extret d'altres blocs, excepte que se m'oblidi fer-ho, ho indico a la mateixa entrada. Si us plau, si alguna recepta és del teu bloc i no ho he mencionat, diga-m'ho i estaré encantat de fer-ho.

Pots endur-te tantes receptes com vulguis, però si us plau, no reprodueixis les meves fotos o els textos sense autorització. I sobretot, no en facis un us lucratiu fent-les servir per a publicitat. Si jo no ho faig, perquè ho has de fer tu amb material meu?

Des d'aquí vull agrair a tots aquells que us passeu per aquí i feu un cop d'ull a les receptes que vaig publicant, ja que també formeu part del bloc.

Però sobretot vull agrair a la meva parella la paciència que té amb mi, deixant-me 'perdre' hores i hores davant de llibres de receptes, altres blocs de cuina, i dintre de la cuina, provant tot allò que se'm passa pel cap que podria estar bé incloure en el bloc. I pels 'cachirulus' i 'xirimbolos' que em regala perquè jo pugui fer-los servir en les meves receptes. Per tot això i molt més, moltissimes gràcies Marta.

Gràcies per la teva visita, i fins la propera. Si tens qualsevol dubte, queixa o suggeriment, pots contactar amb mi per correu electrònic, castillo.victor@gmail.com, estaré encantat de respondre't.

Víctor.

2 comentaris:

  1. Ara serà el Pol qui t'haurà de deixar eh? Serà el que més mani de la casa! Bon blog! :D

    ResponElimina
  2. Victor tens un bloc genial! no se si te n'has adonat que t'he seguit per nosequantes xarxes socials (no et pensis que t'estic acusant jejejej), pero m'ha agradat molt de debò!
    Petons i gracies per compartir tot això!

    ResponElimina